Skip to content

Malmberg Riders

Blod, svette og tårer…

Torsdag 4. mars ble det første møtet avholdt. 8 personer var til stede. Det var en positiv tone, og de fleste så frem til å komme i gang med syklingen.
Vi ble enige om å avvente treningsøktene til snøen er borte og veiene børstet. Jeg sender mail til alle i forkant av første treningstur. Tidspunktene kommer til å bli onsdager ca. kl. 19/19.30 alt etter lysforhold, og søndager kl. 09.

Ellers var de fleste positive til å delta i et eller flere ritt utover sesongen, og vi ble enige om å ta et og et løp og bli enige på treningsturene om påmelding. Haugesund – Sauda den 29. mai gir oss muligheten til å få til noe sosialt. Dette rittet går lørdagen kl. 11 – og vi regner med å være i Sauda i 3-4 tiden. Deretter blir det buss tilbake, og vi prøver å lage et opplegg med middag og bankett på kvelden med overnatting, før vi returnerer søndagen. Tor Inge sjekker hotellpriser med Roy Helland, så kommer vi tilbake etter hvert. Fint hvis dere setter av helgen, så får vi en kanonstart på sesongen 🙂

De store diskusjonstemaene ellers var pulsklokker, gps’er, programvare, klikktrøer, pulssoner o.l. Altså sånn som det skal være når menn +/- 40 samles – det er UTSTYRET som er i sentrum! 🙂

Til dere som ikke var til stede – håper dere har lyst til å være med, dette kommer til å bli kanongøy!

Lykke til med forberedelsene til sykkelsesongen. Personlig prøver jeg å gå litt opp i vekt for tiden, slik at jeg har mye kroppsmasse som kan omdannes til muskler en gang i fremtiden.

Helge